Zakelijk deelnemen?

Ondernul is het nieuwe winterevent van Emmen.

Welkom. In ons prachtige Emmen. In magisch Drenthe. De zomer is allang voorbij en de herfst laat inmiddels zijn mooiste kleuren zien. De dagen worden steeds korter en de nachten langer. Dat betekent maar één ding. De winter is in aantocht. De gezelligste periode doet zijn intrede en brengt licht in de duisternis! Koud dat wordt het wel, want we gaan Ondernul.

Gezamenlijk gaan wij een donkere periode, inspirerend, leerzaam maar bovenal gezellig maken. Geïnspireerd op onze natuur en geschiedenis. De ruggen en dalen waarop wij leven zijn in de ijstijden gevormd. De prehistorische mens liet er zijn schatten na. Duizenden jaren lang gaven mensen vorm aan ons landschap dat van alle tijden is. Nu vormen de velden, de bossen, de wateren, de dorpen en steden een prachtige synergie.

Tijdens Ondernul wordt de binnenstad van Emmen het decor van uiteenlopende installaties en activiteiten. Jong en oud kan er op ieder moment terecht ter leering ende vermaeck, om ergens aan deel te nemen of gewoon een wandelingetje te maken. Een wandeling vol verrassingen, dat wel.

Breng eens bezoekje aan Wildnights of bind je schaatsen onder tijdens Emmen On Ice. Verwonder je bij China Lights in het Rensenpark of kijk gewoon eens omhoog. Want op een heldere nacht zie je pas de ware schoonheid van onze regio. Ondernul zal aantonen dat als Emmen en de regio uitgaan van eigen kracht, er wonderen kunnen gebeuren. Iets dat de geschiedenis ook heeft aangetoond.

Verleden en heden komen samen in alles wat er in de winterperiode Emmen te beleven is.

Ondernul. Wat je ziet is slechts het topje van de ijsberg.

Overnachten in de regio? Bekijk hier de mogelijkheden